viernes, 3 de agosto de 2012

Cogullons

Jornades fanàtiques buscant l'ombra i la fresca als cogullons. D'ombra sí, fresca no gaire, pero almenys aqui no s'arriba als 30 graus. En Carles té una joguina nova, amb la que ha instal·lat parabolts per a poder netejar alguns "bloquets" . A la placa de les galetes, acabem la feina començada per Barraca i Guillem i deixem l'esperó a punt d'encadene, ara falta escalarlo i sera més complicat del que pensàvem. També vam obrir algun bloc nou per a escalfar, per a que pugui vindre tothom i no es queixin de que tot és dur !!
Us deixo el video de dues jornades, amb alguns blocs oberts de fa temps i d'altres de nova factura. Salut.

3 comentarios:

  1. Per quan la guia de bloc dels cogullons?!?!? El problema es q com q cada cop q hi aneu obriu blocs sempre estara desactualitzada ;p

    ResponderEliminar
  2. La guia no crec que surti doncs es un sector petit i no val la pena. Com encara queda bastanta feina per fer en un futur tenim pensat fer ressenyes amb fotografies i ho penjarem al blog.

    Si algu vol pujar fiqueu-vos en contacte amb mi ( kikoclimb@hotmail.com ) i us explicare com arrivar-hi, lo ideal seria acompanyar-vos doncs la zona es molt remota i els blocs son impossibles de trobar si no t'ho coneixes.

    ResponderEliminar