jueves, 10 de mayo de 2012

Per casa

Dies de feina i de blocar per casa. Visites a la Febro, la riba i als cogullons.



Novetats a la riba. L'Antonio ens informa que han acabat de netejar la zona nova, on han sortit uns 80 blocs, ja tenen a la venda la guia actualitzada. La podeu trobar al refugi.



Novetats també als cogullons. Feia dies que no pujàvem i despres de bleau ja trobava a faltar el tacte de l'arenisca. Sit start ( comú ) al romofòbia i al monodinàmic. Just a sota hi ha doble empeine ( comença pel bloc del Dani i se´n va a la pedra de l'esquerra ). Vam seguir fent ruta fins a la pedra de scarface. Alli vam netejar dos blocs nous: confiança , bloc de placa tecnica amb un sit dur, Periko delgado , bloc facilet a la dreta del rei copròlit. Imitant als Arbolingas ens vam liar a aplanar el peu de bloc del rei coprolit i a fer un marge per a deixar la caiguda recte i arreglar la recepcio dels altres dos blocs nous.



2 comentarios:

  1. LLEVAME ALS COGULLONS BOU QUE LE TENGO UNAS GANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS.BAAAAAA Y TE REGALO EL AUTENTICO PULPO BOULDER FACTORY¡¡¡¡¡ JAJJAJAJA¡¡¡¡UN ABRAZO BIXO

    ResponderEliminar
  2. avui he anat als cogullons a blocar, però no he vist el bloc del mondinàmic, el doble enpeine si l'he vist però els altres no, per on para?

    ResponderEliminar