lunes, 20 de junio de 2011

Perduts al bosc

Dissabte als cogullons, fugint de les altes temperatures ens endinsem al bosc, a l'ombra de pins i alzines buscant la preuada arenisca. Repassem blocs ja oberts i netegem noves línies. Poc a poc el sector va creixent i s'acumula la feina, tant per escalar com per obrir.

Comencem a la placeta de dalt on tenim alguns blocs per escalfar.

L'esperó és un bloc cinc estrelles, un 6c de força i equilibri.

A la dreta de l'esperó tenim un altre de més complicat que te dues versions. 7a amb l'ouera de la paret de la dreta i 7b sense. Apretada de regletes i pinça roma, pujar peus al melic i anar a dalt, però és cabró i t'escup quan vas pujant. L'Edu va fer la primera del 7b.

la pinça roma


Al costat hi ha un bolo baixet amb un final agònic, patiment assegurat. Possible 6c de mantle.
Darrere la placa tenim un altre de les joies de la zona, 7b de dinàmic a una vira des d'una pinça roma, moviment explosiu en sostre.
Al costat hi ha un morro que l'Edu veu possible de fer. Li netegem una mica la cara i a provar. Surten els primers passos però la cosa es complica, projecte molt dur.
project


Baixem abaix on trobem la balança 7a boníssim.

A l'esquerra de la balança hi ha un bloc brut obert fa temps, el netegem i ja que ens hi fiquem deixem tot el bolo pràcticament enllestit. El rebategem com el cuc 7a. Cap a l'esquerra en dinàmic al bidit l'oruga 7b i més a l'esquerra agafant el bidit amb dreta beetlejuice 7b+/c.


sortida del cucMés a l'esquerra surten un parell de línies més, el cranc 6c i l'apreton 6c+. Només falta per fer l'esperó esquerre, que encara s'ha de netejar.Un dia complet. Rebentats tornem cap al cotxe, els 10 minuts de pujada no s'acaben mai..........
Tornarem més cops aquest estiu, la temporada acaba de començar !!!!!!!

1 comentario:

  1. Hi ha blocs molt bons. El morro que va veure l'Edu, em sembla que li es diu la tortuga. No és un bloc excesivament difícil (mai he fet mes de 7a de bloc i el vaig encadenar) és un bloc de molta coordinació, agafat de la pinza roma, empeine, puntera i impuls, i la pedra del costat molesta per aguantar la porta. Sigui el que sigui, és dels blocs més macos que he fet mai.
    M'alegra saber que torna a estar activa la zona, l'últim cop que vaig anar fa dos anys la molsa havia tornat a ocupar el seu lloc als blocs com si ningú els hagués netejat mai, aquest fet i la poca voluntat dels aperturistes de divulgar la zona em pensava que condenava la zona a la mort, però veig que no es així. MOlT BE! i a disfrutar d'aquest magic lloc.

    ResponderEliminar