miércoles, 5 de enero de 2011

Savassona i La Comarca

Sortida amb el Dani i Barraca a la zona de Vic: Savassona i La Comarca. Blocs 5 estrelles sobre arenisca gris, temperatures baixes i solet. Tres dies perfectes per blocar.
Les sensacions van ser molt bones i aquest hivern s'hi tornarà, que hi ha molta feina per fer i molta qualitat en els blocs. Dues zones molt properes que donen molt de joc, que no coneixia i m'han deixat ganes de tornar.

Ens vam endur una bona collita encadenant una mica de tot, però tots els blocs boníssims. A destacar l'encadene de Dani a Morpheus i la meva a Titanic (sit), això a Savassona. A La comarca Dani s'endu entre d'altres l'aerodinamic, guerrilla's crack ( nomes fissura ), Dharma ( peu i sit ) i Azar & kaos, aquest últim bloc jo també el vaig encadenar, el més difícil que vaig treure va ser computer love. Barraca es va poder treure Guerrilla's crack, una espineta que tenia clavada i va treure un parell de blocs de placa a vista ( molt tècnics i laboriosos ) a part de deixar molts blocs a punt. A destacar que Dani es va deixar caure de dalt de tot d'Ayurveda per por, em vaig caure dalt de tot de fisical Brothers els dos pegues que li vaig donar ( ufff ! quina unflada, ara entenc lo de fisical) i vaig caure de dalt de tot de Morpheus ( molt a dalt, passat la regle, ja als roms de sortida ).

Molt bon viatge per acabar l'any tot i que l'entrada la publico ja al 2011, esperem que l'any nou ens porti salut i felicitat i més encadenes i fanatisme que mai !!!

Kiko

Morpheus

Half past Rome
La comarca

No hay comentarios:

Publicar un comentario