domingo, 24 de octubre de 2010

Oberturas i projectes per la riba

Feia dies, que el blog no s'actualitava i és que hem estat bastant liats fen altres coses, però ara si que no tenim escusa, ha començat la nova temporada del búlder i tot el que això comporta (yemes vermelles, apretades durísimes i molta motivació i fanatisme). Doncs avui ens hem decidit per anar cap a la riba i la veritat és que molt no hem encadenat, però si que hem fet altres coses de profit. De bon matí ja li estavem foten durament a El piano un búlder que encara no està fet, però en el que ja s'ha caigut en el penultim moviment, deu ser al voltant de 7b+ o 7c sortint dret. Aquest búlder és una de les joies que hem descobert per la riba, molt fanàtic i tècnic de peus.Edu descarregant la seva força sobre l'ultim tram de El piano
Cap a la tarda després de menjar alguna cosa hem nat a mirar d'obrir algun blokillo i n'em trobat 3 de junts. El clot, L'espàrrec i Jack Sparrow.


A punt de tenir El bloc llest per probar-lo


L'espàrrec(6c), un búlder molt cabron situat en un passadís molt estret

Jack Sparrow(6c+/7a) fa la trave i surt per L'espàrrec


El clot(7a/+) búlder llarg amb entrada rabiosa, un dels millors del bosc


L'edu fent L'espàrrec

Provant el dinàmic de El clot
I així hem passat un altre dia per la muntanya, ara ja podreu anar a la riba i probar 3 búlders nous, a disfrutar-los!!!!

2 comentarios:

  1. Bé marikones bé!!!aixi m'agrada!!!fent cosetes noves!!!;)

    ResponderEliminar
  2. Guapa la foto de cabecera...
    Un saludo!!!!!!

    ResponderEliminar