lunes, 26 de julio de 2010

Compe del Vendrell

Aquest finde vam participar a la I competició que feien al vendrell, hi va haver molt bon ambient, blocs durs i molt guapos i poca calor. Tot i ser la primera competició que s'organitzava al vendrell va estar força bé, sobretot perquè van ficar com una tela que tapava l'estructura del sol. Cap allí vam anar la nuria, l'edu, el ramon, l'isma, l'alexis, l'albert cortés i jo, ja que el dimitri es va adormir i el pedro es va rajar, i així vam passar un bon dia de competició i de platjeta a l'hora de dinar. Al final la núria va tornar a guanyar lluitant al màxim, l'edu també va guanyar, a més a més, va guanyar doble(com sempre li va tocar alguna cosa al sorteig) i jo vaig quedar segon. Ara a fer una mentalització per divendres que ja tenim els bitllets d'avió per magic woods, on tibarem a muerte 10 dies. VENGA BOUS QUE AVIAT COMENÇARA LA TEMPORADA BONA DEL BÚLDER!!A MOTIVAR-SE!!!!!!!!

3 comentarios:

  1. Animaaaaaaaal!!!

    ja estic per aquí comentant!encara no he tingut temps de mirar-me molt el blog, però ja m'aniré passant!Si no ens veiem aquesta setmana per la Riba, que vagi de puta mare per Magic Wood!!!

    I si et fas mal, li dic a la de la Creu Roja que et vingui a curar!jajaja

    saluudus desde Montblanc!!!

    malezaltura.blogspot.com

    ResponderEliminar
  2. FELICIDADES A TODOS.OS DESEO QUE OS LO PASEIS EN GRANDE EN MAGIC WOOD Y NO APRETEIS MUCHO, HABER SI VAIS A PARTIR LOS CANTOS,QUE ESTAIS MU FUERTES.UN ABRAZO BOUS Y PA ELLAS OTRO.

    ResponderEliminar
  3. Aquesta setmana em sembla que no fare gaire riba, només repos i mentalització amb l'ajuda del material de la nasa, em sembla que no em sabrà greu fer-me mal si anem a veure a la de la creu roja. Apreteu molt per la MAGIC RIBA!!jaja
    Ei antonio gracias i igualmente, se hará lo que se podrá por los territorios suizos.
    A MUERTE BOUAKEN !! nos vemnos en la compe de la bisbal, psico a muerteeee

    ResponderEliminar