lunes, 21 de febrero de 2011

NOUS BLOCS A LA RIBA!!!!!

SISPLAOO CUIDEM L'ENTORN






8 comentarios:

  1. ei marikona la placa de 6a es diu pujant a la pirena!! nom proposat per el dani. el k komença amb els invertits es diu guakamayo i la variant de l'esquerra es diu escurço negre!! el grau es mes o menys el mateix!!! i al darrere k es un blocarro es diu escurço verinós el grau 7b/7c?¿?¿?

    ResponderEliminar
  2. marikona k sok el barraca!!!!! anda ya!!!! ja no tenrekordes de mi?¿?¿ km k no dius re x ana a trepar!!!! ajajjaja

    ResponderEliminar
  3. aaaaa mariconaaaa jajajaajaj li bai dir el kiko i em va dir q no tenian nomm joderrr yo q sabiaaa
    bueno com q ara jugas a hockeiy pues estas desconctat bueno xato espero trepar aviat un abreçada i recors a la parentaaaa!!!!!

    ResponderEliminar
  4. Ei bones, sóc l'Antonio Rey, vec que esteu graduant i realitzant les F.A. de uns quants blocs, em va bé tindre les referències per poder graduar els blocs de cara al Ripabloc 2011 i a l'actualització de la guia, però penseu que potser hauriau de dir algo als que estan fotense el curro netejant els blocs i la zona, que potser també els hi fa ilusió ficar els noms.

    Venga bous, ens veiem

    ResponderEliminar
  5. ok entonio nomes cal q em diguis com poguer contectar amb ells i yo o fare,osento per si no e dit res dells em disculpo!!!espero poger esta al Ripabloc una abessada dun bouuu!!!! Edu!

    ResponderEliminar
  6. Bones jo mateix sóc un d'ells, pots deixar un comentari al blog del Ripabloc o enviar-me un missatge al correu climbrey@gmail.com. En principi, tos aquets noms m'els apunto, ja em va bé, però suposo que ho entens, que hi ha moltes vies que estem netejant que tenim pensant ficar-li algun nom. Nomès ho volia aclarar, sense cap problema i us dono les gràcies per provar les vies i estalviar-nos feina alhora de graduar.
    Una altra cosa, tampoc trobo bé, que publiqueu les ressenyes de les noves vies per internet sense comentar-ho amb nosaltres ja que hi ha molta feina darrera de tot això i tenim pensant actualitzar la guia desprès del Ripabloc.

    Ens veiem bou.

    ResponderEliminar
  7. els blocs son de totom, i es poden publicar a cualsevol lloc Antoni... jo no trobo be que tú no trobis be que fasin fotos a les teves pedres y las penjen al internet. gracies Edu. encara que no totom estigui d´acord, t´ho agraeixo que no vull comprar la guia pero si m´agrada tenir alguna referencia. ja que no vaix a la riba mai pero sempre es bo coneixer mes zones y sense les teves fotos no podría fer res...
    disculpad el catalan con faltas, que hace mucho que no lo hablo y por respeto lo he intentado... un petó..

    ResponderEliminar