lunes, 16 de agosto de 2010

psico a la bisbal del penedes

Ahir dissabte vam fer camí cap a la bisbal del penedes per a fer unes bones apretades sobre la psicina municipal del poble i passar-hi el dia en un bon ambient. Per ser la primera competició que es fa en psicobloc tothom es pensava que potser seria una mica cutrilla i no!! va ser tot lo contrari, unes estructures impresionants i tot mol ben montat, així que felicitats a la gent de l'organització. I pel que fa als resultats van ser semblans als del vendrell, l'edu 1r, jo 2n i el pep terrades 3r. Aquí deixo un video per a que que pogueu veure com va ser el dia. Albert




5 comentarios:

  1. Molt bo el video Albert!jaja sobretot el final, la foto final és la cirereta del pastís!jaja Però la compe en general de pm, llàstima que no vam apretar prou per passar algu de nosaltres a la final d'amateur, però a la pròxima passarem! El que no sé és si encara en queda alguna...no res bou, que ens veiem per algun lloc escalant!cuidet!

    ResponderEliminar
  2. Molt currat el video Albert!la "guardiola" final el millor!!je je..Amb aquest video aprofito per felicitar i donar les gràcies als organitzadors. Una estructura molt currada i un treball fantàstic...aixi va quedar reflexat amb el nombre de participants. Espero l'any vinent no currar i poder participar!!!Ànims bous que aviat començarà la bona època per aconseguir el 8a!!!je je..
    A tibar-li bous!

    ResponderEliminar
  3. que lastima no haber podido estar ahi, joder que guapo, no haber, lo digo solo por el final eh!!<¡<¡¡¡!juasjuas!!!!

    ResponderEliminar
  4. La vritat és que la compe de pm i la noia de la guardiola...també!!jaja. Si que en queda alguna altra de compe ehh, varies mira: El dia 28 d'aquest mes n'hi ha una a manresa que es fa així amb un plafó que està wapo.I també queden la del dia 25 de setembre (copa catalana)a sabadell i el 2 d'octubre(campionat de catalunya)és a reus, no s'hi pot faltar.Venga bous estem en contacte, si algú vol alguna foto que mo digui i les paso!!

    ResponderEliminar
  5. Unas fotos mas:

    http://picasaweb.google.com/allend66/LaBisbalDelPenedesPsicobloc?feat=directlink

    Saludos
    D

    ResponderEliminar